ÚNOROVÝ KALENDÁŘ

01.02.2021

Připravili jsme pro vás fit kalendář na únor. Povánoční očistnou kůru už máme za sebou. Teď je čas sundat nohu z plynu a vnímat.

Stále se budeme hýbat a udržovat svá těla rozhýbaná a rozehřátá. Nebudeme už na sebe vytvářet přílišný tlak. Teď budeme udržovat, co jsme zavedli.

Na každý den máte návrh lekce, kterou si můžete dát (klidně si vyberte jinou). Některé lekce jógy a meditace jsou ze záznamu. Některé budou vysílány živě. 

Pokud se chcete zúčastnit plnohodnotné lekce na 60 minut, máte možnost využít živých lekcí vysílaných přes ZOOM. Přihlásit se lze tady.

Kalendář si můžete otevřít a vytisknout (případně si ho uložit ve svém přístroji). Veškeré barevné záznamy v kalendáři jsou prokliknutelné odkazy, přes které se dostanete na navrhovanou lekci (některé živé lekce zatím nemají konkrétní odkaz).

SOUTĚŽ POKRAČUJE!

Pro daný měsíc jsme vypsali 28 lekcí (buď meditací nebo jógy). Pokud se alespoň 15 krát vyfotíte s nohama na podložce při lekci určené pro daný den a označíte v příspěvku na FB nebo Instagramu Jóguj online a přidáte hashtag #unorsjo, dostanete od nás jako dárek vstup zdarma na 4 lekce vysílané přes ZOOM!

A kdo bude nejkreativnější, dostane k tomu tílko Jóguj online nebo Yogastic

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky